Stadin herkut (super kebab)

Pieni halli kauppahallin sisällä! Meiltä löydät niin elintarvikkeita kuin alku-, pää- kuin jälkiruoatkin. Valikoimamme koostuu kotimaisista sekä välimeren ja Lähi-idän herkuista (laaja valikoima oliiveja, tahnoja, aitoa fetajuustoa,  juustotäytetyt paprikat, pavut, dolmadekset, falafelit, poronliha…). Valtaosa tuotteistamme ovat kotitekoisia ja tahnat sekä oliivimarinaadit tehdään paikan päällä.

Ruokavalikoimamme koostuu kebab- ja falafel- annoksista, kotitekoisesta italialaisesta lasagnesta, raikkaista salaateista, tuoreista täytetyistä patongeista , täytetyistä lihapiirakoista sekä pizza-paloista. Jälkiruoaksi voi ottaa mukaan tai nauttia paikan päällä kahvin kera suussa sulavaa baklavaa ja alkuruoan voi koota itselleen laajasta meze-valikoimastamme.

Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen, lounasseteleli, pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit. Tilauksia otamme vastaan myös puhelimitse tai etukäteen tilattuina ja tuotteitamme voi ottaa mukaan tai nauttia paikan päällä (istumapaikamme sijaitsevat hallin päädyssä, 2. kerros).

Aukioloajat

ma-ti 9:30-18:00
ke-la 9:30-20:00

Yhteystiedot

+358 41 510 5823 tai 09 622 5123

latife.dohogu@gmail.com