Tokyo Street

Tokyo Street on aito japanilainen ravintola. Japanilainen ruoka on sopusointuista ja terveellistä; se yhdistelee värejä, makuja ja rakenteita täydellisen harmonisesti.

Kokkimme on Japanilaista alkuperää ja hän noudattaa tarkasti ruoan ulkonäkössä ja maussa alkuperäistä japanilaista konseptia. Käytämme vain tuoreita ainesosia ja teemme kaiken itse, alusta lähtien. Orgaaninen kurpitsaöljy, kotitekoinen etikka ja luonnonmukainen käsin poimittu merisuola tekee ruoastamme ainutlaatuisen. Usko meitä, et voi olla kaipaamatta lisää!

Meillä on myös laaja valikoima viinejä, oluita ja orgaanista sakea. Palvelu on
todella nopeaa. Suunnittelimme sinua varten App-sovelluksen, jotta se olisi entistäkin nopeampaa. Tokyo Street säästää aikaa ja rahaa, se antaa ihanteellisen mahdollisuuden sukeltaa japanilaiseen kulttuuriin ja saada hämmästyttävä gastronominen kokemus.

Tule itse katsomaan! Youkoso!

TripAdvisorin mukaan Tokyo Street Helsinki kuuluu nyt Top 10% ravintoloihin maailmanlaajuisesti. Olemme iloisia uutisesta, että Tokio Street Helsinki on nimetty TripAdvisorin vuoden 2020 Travelers ’Choice-voittajaksi. TripAdvisor-palkinnon voittaminen on todellinen ylpeys koko tiimille Tokyo Street Helsingissä, ja haluamme kiittää kaikkia entisiä asiakkaitamme, jotka käyttivät aikaansa arvosteluiden tekemiseen TripAdvisorissa.

Aukioloajat

ma-to/ mån-to/ Mon-Thu 11.00 - 18.00
pe-la/ fre-lör/ Fri-Sat 11.00 - 20.00

Yhteystiedot

+358 44 9465129 (Information in Japanese, Finnish and English)
www.tokyostreetrestaurants.com